Nie jesteś zalogowany na forum.
Temat wątku
Aplikacja do EMS | imię i nazwisko
nick:
ile czasu możesz poświęcać na bycie EMS :
coś o sobie:
inne atuty:
dlaczego EMS:
nick:Grajniox
doświadczenie w byciu EMS : byłem kilka razy EMS na serwach Szyma i ogl mam doświadczenie
coś o sobie: co tu dużo mówić Nic nie wyróżniam się od innych graczy.
inne atuty: nwm jakie mam atuty (BRAK)
dlaczego EMS: bo jest to praca wyróżniająca się od innych.
Przyjęte
Nick: Mark Cyber
Doświadczenie w byciu EMS : Na własnym serwerze byłem ordynatorem oraz na kilku innych także byłem EMS
Ile czasu możesz poświęcać na bycie EMS : Spróbuje cały mój czas wykorzystać na graniu ok. 14-16 godzin
Coś o sobie:Jestem Rafał. I mieszkam w Lesznie. Uwielbiam grać w Unturned szczególnie na RP około ponad 500 godzin spędziłem na Roleplayach
Inne atuty:Bardzo wczuwam się w Rolę i trzymam się zasad, nie umiem żyć bez poleceń np. od Ordynatora
Dlaczego EMS: Uwielbiam pracować jako EMS na serwerach RP mam duże doświadczenie. Jest to jedyna rola w której gram całkowicie na poważnie.
Przyjmuję na okres próbny 2 dni a później pomysle.
nick: Kapral_Gra / Grisza
doświadczenie w byciu EMS :W armie 3 byłem ratownikiem operującym w śmigłowcu a jeżeli trzeba będzie to sie doucze potrzebnych rozwiązań
ile czasu możesz poświęcać na bycie EMS :jestem dostępny codziennie więc nawet i całą dobe
coś o sobie: Grałem na wielu rp i lubie pomagać ludziom a w ems raczej to będzie moje zadanie więc będe sie starał.
inne atuty:Dyscyplina, szacunek do wyrzszej rangi, duże doświadczenie w odgrywaniu rp itp
dlaczego EMS:Byłem wiele razy w policji,swat,wojsku ale najmniej byłem właśnie w ems a dotego od ostatniego razu interesują mnie ratownicy
Jeżeli są błędy pisowni to z góry przepraszam ale mam dysortografie.
Przyjęte na okres próbny 2 dni.