Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Dobra serwer podobno jest na serwerze 2 miesieczna edycja. Widzicie co sie stalo ze ludzie nie graja. Powodem dla mnie jest to ze: Wypierdzielalo serwer,problem z NPC, za duzo hajsu bylo w kit start i kit start powinien byc raz na rok a nie. Bo ludzie z tego mieli hajs zarabiac mozna inaczej i latwiej. Kit start by sie otrzymywalo po wejsciu na serwer albo zgloszeniu do admina. Według mnie tak samo na tej mapie [zajebistej] jest w ciul daleko oddalony szpital. Jezeli wam zalezy na serwerze byście mogli go przenies do blizszego miasta tam gdzie jest spawn albo zbudowac male miasteczko i tam by byl ten szpital. Powinna byc straz pozarna, podobno ona by nie miala sensu, chociaz wiem ze miala by. Zajmowala by sie ona glownie wypadkami,samobojcami,porwaniami[porwania dlatego bo moze przestepca sie dostal na miejsce gdzie bedzie potrzebna drabina]. Mam nawet mody na strazackie itemy[nwm czy dzialaja] na gasnice chyba itd.Komenda strazy pozarnej by była tak samo gdzies blisko jak szpital albo w miasteczku jak zrobicie tam gdzie szpital.Tym bardziej na waszym miejscu bym z kazdych zrodel mozliwych przygarnial graczy. Zapomnialem dodac ze straz pozarna by sie jeszcze zajmowala porzuconymi autami albo czyms i po prostu policje wzywala. Jeszcze bym dodal urzad miasta. Czlowiek jakis tam by pracowal i tam bedzie mozna wtedy wyrobic: prawko,pozwolenie na bron,pozwolenie na łowienie ryb itd. Mozna by bylo tam tez kupic sobie ubezpieczenie na: auto,dom,zdrowie. Dom kiedy ci go obrabuja dostajesz odszkodowanie[ nie itemow bo to sensu by nie mialo, gracz po otrzymanym odszkodowaniu dostaje hajs w wysokosci 150 K i kupuje od nowa itemy] Na auto po wypadku na naprawde,zaatakowanie, w wysokosci 5 K.Na zdrowie kiedy pojedzie do szpitala i nie bedzie wtedy musial placic za leki tylko Urzad Miasta za nie zaplaci [ czyli po prostu nic nie daje hajsu medykom a jezeli to wieksza wyplate o iles hajsu]. Dla mnie to tyle ! Jeżeli wprowadzicie to na serwer to myśle ze bedzie zajebiscie. Jak gralem ten miesiac jako policjant zauwazylem na co ludzie narzekaja. Czyli na to co napisalem
Procz straz pozarna, to jest moj wlasny pomysl,moglbym wtedy im pomoc jak maja robic czy cos ale szefa by bylo trzeba jakiegos wziasc ogarnietego. Dziekuje za przeczytanie podania
)!
Potwierdzam
.Na zdrowie kiedy pojedzie do szpitala i nie bedzie wtedy musial placic za leki tylko Urzad Miasta za nie zaplaci [ czyli po prostu nic nie daje hajsu medykom a jezeli to wieksza wyplate o iles hajsu]
AD 1. Jeżeli chodzi o to medykom nie dajesz pieniędzy tylko ja jako ordynator podliczam sobie później kto co zrobił dodaje wszystkich a później wychodzą mi wypłaty (po odliczeniu kosztów jak paliwo czy naprawa)
Według mnie tak samo na tej mapie [zajebistej] jest w ciul daleko oddalony szpital.
AD 2. Mapa jest z workshopu co oznacza że nie da się zmieniać mapy.
Komenda strazy pozarnej by była tak samo gdzies blisko jak szpital albo w miasteczku jak zrobicie tam gdzie szpital.
AD 3. Żeby było śmieszniej takiej nie ma nawet na mapie.
kit start i kit start powinien byc raz na rok a nie
AD 4. Tu się zgadzam w zupełności. Powinno starczyć na jedzenie i ubrania.
Jeszcze przydało by się zabudować niektóre NPC np. te w szpitalu żeby nie sprzedawać bandaży bo praca medyka mija się z celem, lub mechanik nie możemy tuningować bo jest NPC i sobie ludzie robią samemu "Wiejski Tuning".
Pozdrawiam
Strony: 1